Sponsored video: TUBORG и Pichfork media в търсене на таланти

Sponsored video: TUBORG и Pichfork media в търсене на таланти

 

Screen Shot 2013-08-26 at 6.35.58 PMМузикална бира, номер 1 в света – Tuborg и един от най- известните щатски, музикален уебсайт – Pitchfork Media търсят своите – “MusicHunters”.

В търсенето на таланти , партньорите събират екип от режисьори, творчески социални и медийни репортери, с уникални визуални стилове, които са компетентни в създаването на видео продукция и презентации. “MusicHunters” -те трявба от, първа ръка да документират и да споделят опита си , като пътуват и вземат участие в някои от най-големите музикални събития в света.

“MusicHunters” представлява екип от хора, събрани от целия свят, които са на прослушване чрез социални медии – Youtube, Instagram, Vive,, Twitter.

Избраните “музикални ловци” ще пътуват със специален екип от “Patchfort.tv”, който ще им помага.

Ловците са натоварени с не леката задача, да документират едни от най- големите концерти и фестивали в света и това е възможност – веднъж в живота..

Един от малкото избрани е Лука Иванович, известен още като – “Lukatoyboy” .

На Лука му беше даден шанс да отиде зад кулисите на най-големия музикален фестивал на Северна Европа – Roskilde в Дания и да се срещне с любима банда – Nine Inch Nails. Лука е експериментален музикант и художник звук от Сърбия, но и запален социално медийните потребители с множество сметки на всички в мрежата, така и туитва instagraming за него идва естествено.

Фактът, че той е също така опитен журналист, радио със сигурност му помага да извлечете максимума от деянията, той взима инревюта в Roskilde. Сред тях са The National, Unknown Mortal Orchestra, Flatbush Zombies и ексцентричния, детройски рапър – Danny Brown.

Tuborg е марка номер 1 музикална бира в света.

Тя винаги е били в сериозна връзка с музикалната индустрия през годините. Те участват и подкрепят големи музикални събития като – Exit Festival, Greenfest и Roskilde. “Musichunters” е инициатива, която нито една друга бира по света не е правила за свойте фенове и феновете на музиката.

Този пост е спонсориран от Tuborg.

Leave a Reply

*