Стартират официалните пре–партита по случай връчването на вторите български хип хоп награди 359 HIP HOP AWARDS 2014.

Стартират официалните пре–партита по случай връчването на вторите български хип хоп награди 359 HIP HOP AWARDS 2014.

unnamed

Този четвъртък в клуб „Cubo” стартират официалните пре–партита по случай връчването на вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014.

Церемонията ще се проведе на 5-ти февруари в зала 1 на НДК.

Освен грандиозно шоу и невероятни концерти на световни звезди по време на церемонията, организаторите от 359 HIP HOP са Ви подготвили 3 официални пре-партита, на които ще разберете имената на всички номинирани артисти в над 20-те категории и ще имате удоволствието да присъствате на невероятни музикални и танцови батъли.

Първото официално пре-парти ще бъде този четвъртък /16.01./ и ще бъде посветено на всички номинирани Crew-та и балети в категориите: Най-добра хип хоп денс формация (балет) и Най-добра хип хоп денс формация (crew).

На сцената на клуб „Cubo” ще бъдат обявени
официалните топ 5 от двете категории и за да бъде още по-интересно, номинираните балети и крю-та ще излязат на сцената, за да премерят сили в открит батъл.

Правилото е едно: Всички се състезават срещу всички и накрая публиката избира своя фаворит, който ще вземе и паричната награда. За всички останали ще има предметни награди от организаторите.

Водещ на събитието ще бъде любимецът на всички водещ, танцьор и актьор – Наско Михайлов.

Зад пулта ще бъде DJ David a.k.a DVD.

Елате и подкрепете своите фаворити, за да спечелят награда!

Вход – СВОБОДЕН!

Клуб „Cubo”, телефон за резервации: 0898 300 300

https://www.facebook.com/events/693430654021492/

Leave a Reply

*