Танцьори заразиха с енергия гостите на 7-мите хип хоп награди (видео)

От стайлинга на присъстващите до музикалните изпълнения и думите, изказани на сцената, много са факторите, по които можем да определим тазгодишните хип хоп награди като запомнящи се. Церемонията, обаче, нямаше да е това, което беше, без на талантливите гост танцьори, които умело окупираха вниманието на всички.

За стартирането на събитието отговаряха Реми Тоин и Academy 360. С изпълнението си, те дадоха едно зрелищно и запомнящо се начало на тазгодишната церемония.

По-късно на сцената се качиха и момичетата от BiterZzz Twerk. Освен че впечатлиха със сексапила и уменията си, те заразиха публиката и с нестихваща енергия.

 

Друго ключово изпълнение бе това, съпроводено от Venzy и новата му песен „Момиче за милиони“. Заедно с певеца, на сцената се качи талантливият танцьор и хореограф Алекс Драгова, която събра погледите на всички с грациозните си движения и майсторски поддръжки.

Ако искате да изгледате цялата церемония по връчването на 7-мите хип хоп награди, може да го направите на 15 февруари от 20:00 по VivacomArena.