Танцов Хип-Хоп спектакъл “МРЕЖАТА”

Едно от най-популярните хип-хоп крюта отново ще покаже и докаже пред хората на какво са способни. Тази година участниците от The Center за втори път организират свой собствен спектакъл, с цел разпространяване и сплотяване на хората, които живеят с танцът.
Хора, които са приели едно уникално чувство за своя живот, което ги кара да бъдат щастливи, да обичат, да сполотят сетивата си и да споделят чувствата и емоциите си, а именно това се получава единствено от красивото чувство на ТАНЦЪТ!
Той е този, който ни показва кои всъщност сме НИЕ, какво ни сплотява и какво ни прави щастливи. Той и никой друг не може да усети нашата плът как се движи, как се натоварва и как обича силно, щом чуе и усети ритъмът му! Това е да бъдеш ТАНЦЬОР – Изкъството на човека!

Откритията идват с приключения.
Приключенията с любопитство, а то с желание за знание.
Знание към неизвестното, без страх с опора или без нея, винаги крайната цел е да прескочиш себе си!Егото. Чувствата. Плътта. Четири различни посоки заплитат “МРЕЖА” от неизвестни, равни и успоредни на човешките грешки.
Трябва да разгледаш всичките, да ги съпреживееш и тогава ще узнаеш, коя е правилната посока, ако има такава? Изборът е твой…

Очакваме Ви на 07.11.14 /петък/ от 20:00 / Кино Люмиер / Вход – 10лв.

За повече информация:

page – RiO crew / The Center

web – www.thecenterbg.com