The FREESTYLERS и Ragga Twins в София, 18.10.

1234777_631287553568320_15113912_n
Звездите на британската електронна сцена пристигат отново у нас за представянето на новия си албум
club * MIXTAPE 5 * | 18 ОКТОМВРИ
С началото на есента и стартиращия клубен сезон, дойде време и за първото парти от серията Camp Sessions, което ще се състои в club *MIXTAPE 5* на 18-ти октомври. За сезонния си дебют, екипът е подготвил за феновете една истинска цветна вихрушка от големи имена, готина музика, промоция на дългоочакван албум, интересни DJ сетове и доста други изненади.
На 18-ти октомври – петък, в София ще гърми и трещи, защото музикалните титани The FREESTYLERS ще бъдат отново на родна земя за представянето на новия си албум – “The Coming Storm”! С феноменални количества децибели и най-новия саунд от Острова, момчетата от Лондон ще вдигнат всички присъстващи във въздуха и ще връхлетят с ураган от музика и танци.
С микрофон тази вечер ще бъде и динозавърът от RAGGA TWINS – Deman Rockers, който ще разтърси сцената с мощния си глас и ще държи тълпата будна и подскачаща цяла нощ. Той е споделил, че има доста неща, с които ще изненада приятно публиката, но това е ясно, имайки предвид новия им албум, който се очаква да излезе до края на годината.
Разбира се, едно истинско Camp Sessions събитие не може да мине и без класическата си част – DJ колаборацията Emil Prize, Sava и Bruhu, като тогава всеки от тях ще направи различен по стил сет. SAVA & Prize ще разчупят леда с малко Breakbeat, Trap & Jungle, а след гостите Bruhu ще покаже как се пуска Drum&Bass на един дъх!
Последна, но не и по важност е новината, че точно тази нощ Camp Sessions крю-то ще се увеличи с един член, но кой ще бъде той, ще стане ясно на 18-ти октомври в club *MIXTAPE 5*.
Tова събитие e възможно благодарение на огромната подкрепа на J&B и целия екип на club *MIXTAPE 5*

Doors Open: 22:00h.
Start: 23:00h.
Online Promo Limited Tickets: 10 лв. в ticketportal.bg до изчерпване на количеството.
Door: 15лв.
18+
Dresscode: ЧЕРВЕН!