Tr1ckmusic с колекция фанелки. Поръчай своята тук:

Tr1ck 1Tr1ck 3

Ето какво казва самият “Tr1ck” във Facebook:

Приятелчета,
Тъй като последния тираж от тениски е почти изчерпан, а интереса към тях е голям, реших да направя следното – с пускането на следващия тираж, всеки имащ желание да има своя уникална тениска на tr1ckmusic, ще има възможност да направи свой собствен модел, като ще може да избира между 2 различни дизайна, 10 цвята тениски и 5 цвята щампи! Тениските са с голяма щампа отпред, като при единия модел това е лого, а при втория надпис „TR1CKMUSIC“. И двата дизайна имат малко лого на гърба. Размерите са S до XXL за мъжки и XS до XL за женски. При интерес могат да се изработят и детски тениски (ако има желаещи на ЛС).
Повече инфо за дизайните, цветовете и размерите на тениските можете да видите на картинките в албума.
Всеки който иска определен модел тениска ще трябва да я заяви на ЛС тук в страницата и да я предплати в определения срок. Цената на тениските ще е 15 лв., а начина за предплащане – банков превод, с наложен платеж по Еконт, лично или както е удобно за Вас.
За поръчка на тениската Ви ще е нужна следната информация:
1. цвят тениска
2. цвят щампа
3. вид щампа – лого или надпис
4. размер на тениската (мъжки: S – XXL, женски XS – XL)
5. мъжка или женска
За доставката:
1. три имена
2. мобилен телефон за връзка
3. адрес за доставка (за предпочитане е удобен за вас офис на Еконт, тъй като доставката излиза по-малко)
Поръчките и плащанията се събират в периода от 11.02.2016 до 21.02.2016 (включително), след което на 22.02.2016 (понеделник) тиражът ще бъде пуснат за печат. Възможни са леки промени в сроковете. Ако някой не е поръчал в срок, налични тениски ще има, но само мъжки – в бяло (с черна щампа) и черно (с бяла щампа). След пускането на поръчката, срока за изпълнение е около една седмица, след което всеки поръчал тениска ще я получи по куриер до предварително уговорения адрес или чрез лично предаване (само за гр. Варна).
Надявам се да се възползвате от офертата, тъй като пускам тениски рядко и обикновено се изискват големи количества 🙂

повече Инфо и каталог тук