Ударен старт за българската reggae/dancehall сцена в България

 

Този петък  10.01.2014 г. в клуб “Cubo” се проведе първото по рода си 359 Hands High Party.

Организаторите от 359 HIP HOP и Hit sHop Music Group събраха на една сцена най-добрите български reggae, raga и dancehall  артисти, DJ-и и танцьори.

Първи откриха вечерта официалните DJ-и на събитието – Sava (Camp Sessions/Ragga muffin) и Bashment, които със своите сетове подгряха феновете и върнаха лятото обратно.

Хост на събитието беше Kappa Irie, който посрещна своя 29-ти рожден ден на сцената на клуб “Cubo” и беше изненадан с прекрасна торта от своите приятели и колеги.

Jahmmi Youth се изяви пръв на сцената. Заедно с VoLion откриха 359 Hands High Party и изпълниха едни от най-познатите и любими парчета.
След тях на сцената се качи SEN I, който изпя най-новото си парче – “Rise up”.
Zafayah зарадва феновете си също с едно от най-новите си парчета –„Условие N1”, което се превърна в тотален хит и е съвместно с Мария Илиева.

На сцената видяхме още и Chibook, който изуми гостите с бързото си рапиране и Dankish Natty, който показа своите freestyle умения върху популярни ридими.

За доброто настроение се грижеха и dancehall танцьорките Flexy Flame и Larrisa Franklim.

Феновете чуха и най-новото парче на Jahmmi Youth, заедно с Kappa Irie и Chibook, към което съвсем скоро ще излезе и официален видео клип.

През цялата вечер гостите успяха да се насладят на много реге и да видят всичките си любими артисти на едно място, да чуят всички колаборации между артистите и да танцуват до 4:00 часа сутринта.

Очаквайте и следващото издание на 359 Hands High Party в началото на пролетта.

Благодарим на Милен Мулешков за хубавите снимки!

IMG_7009  IMG_7196

 IMG_7097 IMG_7131

IMG_7192 IMG_7179