VARNA RAP LIFE

На 23.11, събота вечер клуб Tsunami и Радио Браво имат удоволствието да ви поканят на едно незабравимо парти, което ще остане в историята на нощния живот на Варна. За първи път клуб TSUNAMI в Спортна Зала ще събере специално за вас тези ъндърграунд изпълнители на една сцена, а самите артисти обещават да направят едно неповторимо шоу!
Ето и Line-Up-а:

DJ PUN
DREBEN G
ANTURAJ
LIL KOSSY
BIG DADDY
M.R SEVEN
DILM
DOBSA
MR.9,8

Всички познават Дребен Джи с хитовете “Ръцете си вдигнете”, “Лалала” и много други. Той е един от изпълнителите с най-много записани тракове в България. Ще ви запознаем с АНТУРАЖ, млади МС-та които разцепват еднакво яко в студиото и на сцена! Освен тях ще можете да чуете LIL KOSSY & BIG DADDY, Mr.Seven & Dilm, които определено са най-новите таланти на Варна. Част от парчетата им в момента разцепват Българския топ 40 на VBOX7. Dobsa & Мr.9,8 – едва ли има някой, който да не ги познава. Те също ще пренесат таланта си директно от ъндърграунд спотовете в клуба TSUNAMI!

Има още много, което можем да кажем за това събитие, но ще оставим партито да говори само за себе си! Очакваме ви на 23-ти, събота, под звуците на големите хитове от 90-те години до днес, които ще селектира DJ PUN. Едва ли има някой във Варна, който слуша хип-хоп и не е бил на негово парти.