(Видео) DRAGO -“YENTOWN 2 TRAPEI”

(Видео) DRAGO -“YENTOWN 2 TRAPEI”

Първи сингъл на DRAGO

Продуцент : Картела Рекърдс – Видео:Sky Brothers

Драгомир Драгомиров, завършил “King’s College” в Дъблин, Ирландия. Бакалавър бизнес администрация. В момента се занимава с разнороден бизнес и през свободното си време активно прави музика.

През 2013 има проект с “OG chess”, който излиза само в работен вариант. Поради забавянето на проекта песента е взета от “Vinny Cha$e”. Точно тогава Драгомир се премества да живее в Хонг Конг и няма свободното време което трябва да отдели за да завърши проекта. Оригинала на парчето никога не се издава, а версията с “Vinny Cha$e” става официална. Поради това, че песента е с много силен куплет от страна на Драгомир, “OG chess” му праща редица инструментали на големи продуценти като “Cardo” (един от продуцентите на Wiz Khalifa), който той използа за дебютния си видео клип “Yentown 2 Trapei”

“Yentown 2 Trapei” е трак, който описва един лайфстайл не до толкова познат на много. Клипа контрастира реалността на София а самия трак говори за Тайпей и Токио. Една абстрактна идея за видео на фона на реалността в трите града, вербално и визуално. Една културна връзка между трите реалности.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- DRAGO -YENTOWN 2 TRAPEI

User Rating: 5.00 stars (1 votes).

★★★★★
★★★★★
(Видео) DRAGO -“YENTOWN 2 TRAPEI” 5.0 5 2

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.