(Видео) Mihaela Marinova feat. Pavell & Venci Venc’ – “Листата Падат”

Ново от Virginia Records Михаела Маринова заедно с Pavell & Venci Venc’!
Mihaela Marinova feat. Pavell & Venci Venc’ – “Листата Падат”