Vko & Buddubbaz : “Horemag Studio си работи и ще продължава да работи на пълни обороти, просто вече е част от MF Zanimation”

Днес ще ви срещнем с двама млади изпълнители, на които симпатизираме от много време насам.

В продължение на една година, те се развиха като стойностни изпълнители, музиканти и режисьори.
Vko и Buddubbaz, освен в своето студио Horemag, от известно време насам работят и са част от един от най-големите музикални хип хоп лейбъли от Изток – MF Zanimation.

Днес ще ви срещнем с тях, за да разберем всичко най- ново и интересно, което се случва около тях.

10409161_770795582940282_3561219710930993354_n

359: Как сте момчета? Как върви лятото?

Vko&Buddubbaz: Здравей, супер сме. Лятото бяхме малко разделени, защото освен с музика(което ни е най-голямата любов) се занимаваме и с други неща.Не сме достигнали все още нивото, на което можем да разчитаме само на музиката за да не мислим за друго.

359: Разбрахме, че официално вече сте част от голямото семейство на MF Zanimation. Как се чувствате?

Vko&Buddubbaz: Нещата се случват без никакво напрежение, когато е трябвало да се случи така. Оказа се, че просто имаме общи идеи, интереси и виждане за нещата.

359: Как се стигна до тук? Кой – кого потърси?

Vko&Buddubbaz: Всъщност съвсем случайно. Бяхме на едно общо участие и се оказа, че Мишо(F.O.) е симпатизирал едно нашите парче от доста време, заговорихме се и нещата просто се случиха. Радваме се определено за случилото се, защото MF Zanimation не е просто студио или лейбъл а лагер. Лагер, в който те обучават и обучаваш!

359: Какво ново да очакваме от вас през новия сезон?

Vko&Buddubbaz: Родиха се доста идеи,които ще се реализират.Проекти, които ще са предимно с изпълнители на MF Zanimation. А следващия който ще види бял свят ще е с участието на Apo&Nevena.

359: Ти си вече доста търсен режисьор. Как се случи всичко?

Vko&Buddubbaz: Ами просто е! Хората виждат като цяло какво върша, вдъхновението ми със сигурност е BASHMOTION.Признавам, че съм му фен.След, като направих един от първите си клипове, просто близките ми около мен ме подкрепиха без да очаквам и това по един или друг начин ме стимулираше и все още ме стимулира. Единият от тях е Ванко и непрекъснато ме надъхва за нещата свързани с видеата, които правя!

359: Разкажи ни малко повече за Buddubbaz Tape

Vko&Buddubbaz: Buddubbaz Tape е проект, който се роди без да бъде плануван! Започнах да снимам част от нашата продукция и бих казал, че е непрeдвидим, но по много приятен начин. Хората започват да те търсят без дори да очакваш, това което реших е, че по един или друг начин зрителя има право да е запознат чрез вид лого, на което име се роди непринудено!

359: Какво се случва в Horemag Studio и какво ще стане с него след като вече сте част от MF Zanimation?

Vko&Buddubbaz: Horemag Studio си работи и ще продължава да работи на пълни обороти, просто вече е част от MF Zanimation, нещата са свързани.Ще се види и чуе със сигурност, защото най-доброто обяснение за всичко е времето!