Vladymoney новата сензация на българската хип хоп сцена

Vladymoney e новата сензация на българската хип хоп сцена.

Днес ще ви запознаем от близо с най-новото попълнение на MF Zanimation – Vladymoney. Той е изключително интересен, талантлив и различен изпълнител.

1424455_659123200787314_932790105_n

Vladymoney е родом от Кишинев, Молдова. От 14-годишен почва да пише текстове и да прави първите си аматьорски записи. Така го намират две местни момчета – Nike-a и Snipe, които се занимават с рап и мислят, че би било интересно да направят колабо от руски и български рими. След първия им съвместен трак, който се казва „SALUT SHUMEN“, те решават да създадат група и я наричат „Psycho Connect”, която в периода на няколко години сменя членовете си заради вътрешни взаимоотношения и накрая остават само Nike-a и Vladymoney.

Лятото на 2012 година Vladymoney много се заинтересува от творчеството на F.O., решава да му пише и съответно да го светне за своите тракове и неговия поглед към рапа от друга държава на друг език. През 2013 година F.O. го кани в Бургас на откриването на лейбъла MFZanimation, където целият екип му дава място и възможност да се прояви.

359: Представи се на читателите ни.

Vladymoney: Казвам се Владислав Юриевич Радван, под псевдоним Vladymoney.

359: Ти си родом от Кишинев. От там ли стартира  твоята кариера?

Vladymoney: Музата ми дойде там, иначе по-сериозно се забърках в България, търсих качество и подобни персонажи.

359: Кое беше първото парче, което записа?

Vladymoney: Psycho Connect – Salut Shumen, преди 3 години, сега ми става много уютно когато го чуя.

581496_553971101302525_229680567_n

359: Разкажи ни малко повече за „Salut Shumen” , Nike-a и Snipe и групата ви  „Psycho Connect”?

Vladymoney: Запозна ни съученикът ми,той знаеше че правя дема на руски език и си помисли, че би било интересно, ако се получи нещо.Така и стана, песента избухна. В “шумния” град си я слушаха доста. Преди около 4 години си създадохме групата, 2 години си правихме музика, след това всеки започна да се занимава с нещо и утихнаха нещата.Но аз си продължих да записвам, без да мисля дали ще се прочуя или не, да се разтоваря, то като свикнеш назад път няма, рапърите знаят хах. Но все пак онези моменти са незабравими, винаги ще помня к’во и как е започнало, уважавам си ги и обичам въпреки всичко. Благодарение на F.O. и Антон GFE сега съм в “Занималнята”, и ми е много драго да представлявам интересите ни.

359: Ти сам си потърсил F.O.. Как се престраши? Какво те накара да се свържеш точно с него.

Vladymoney: Не ме е срам да казвам това което мисля, все пак  “рап4ик” правя хах . Тогава не слушах много БГ рап. Малко изпълнители знаех, но когато чух Big Meech с Dim4ou, поисках да послушам още нещо задължително и след няколко парчета се убедих , че този човек ги прави криви, усетих музиката му и почнахме да се общуваме онлайн. Пратих му някой мои работи, той се изкефи и ми писа една вечер, че е във Варна и ако мога да изкоча да се запознаем на живо и да видим к’во ще правим. Изкочих аз на другият ден, с огън в гърдите хах ,момчета топло ме посрещнаха – Ats, Dim4ou, Chukito & Boro. бяха там и те. Свирише бийт, работиха си по нещо и между другото влязох, и аз да се представя, изкефиха ми се доста, което беше много неочаквано за мен. Мишо ме извика и на другият ден и от там нататък имахме контакт вече. Извика ме в Бургас на откриването на “Занималнята” и от там си идвах периодично да записвам, мина една година и вече живея в Бургас по негова инициатива – 25/7 музика.

10003024_744752505557716_331503450_n

359: Вече си част от MF Zanimation. Какво е чувството?

Vladymoney: Чувствам се много лек хах, колектива е пълен с лудости и свежи хора, уютно ми е с тези момчета, а това е най-главното. Една любов.

359: Разкажи ни малко повече за съвместното ти парче с F.O. – „Криви“?

Vladymoney: Продукцията на парчето е на батко ви Пешо като цяло, клипа е от Занималнята, Калин ‘Pain’ и Антон ‘Gfe’ поработиха над видеото. Събрахме се и го направихме, беше яко, по-веселихме се, че и яка работа свършихме! Сега някой път я пеем на живо и хората я приемат много топло, кривим се взаимно.

359: Какво предстои да се случва около теб и излезе като продукция ?

Vladymoney: Имам доста материaл, както самостоятелни, така и фийтове с различна продукция. Работим с много хора като Madmatic, Hrd, Chukito и Boro, Ats, 42, Centeo и др.

359: Ако имаш възможност да направиш колаборация със световна звезда, коя или кой би си избрал?

Vladymoney: Meth & Redman, веселба би било .

359: Какво слушаш от българската и световна хип хоп сцена?

Vladymoney: Източните изпълнители слушам повече и от двете страни.

359: С кой български артист/певица би направил колаборация?

Vladymoney: Направил съм с когото съм искал, ще видим нататък, как се развиват нещата.

359: Какво си пожелаваш и какво пожелаваш на феновете ти и читателите на 359hiphop.com?

Vladymoney: Пожелавам ни ежедневно душата да пее, пък щом започне, всичко ще бъде чук. Оценявам подкрепата на слушатeлите, ще се старая да ги радвам с качествена продукция. Благодаря за интервюто, живи и здрави !