VS DANCE отварят врати за почитателите на брейк танците-нова формация, нови възможности с Jokata

Все повече професионалисти желаят да бъдат от колектива на VS DANCE, мотивирани да споделят своите знания! Мотивирани да развиват младите таланти! Мотивирани да ви помогнат да откриете себе си в танците, но най-вече мотивирани да ви осигурят една приятелска, защитена, и здравословна среда!

Анатоли Джоков, по-познат в break dance средите като ‘Jokata’, е свеж, позитивен b-boy. Носи ОПИТ и ЗНАНИЕ със себе си! ЦЕНЕН, ЗАЩОТО ЖИВЕЕ ХИП-ХОП и всички ние го познаваме от непрестанните му изяви! Набляга на индивидуалното внимание към всеки! Иска да развива хората, не да ги ограничава в стереотип!

ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ В СЛЕДНИТЕ КЛАСОВЕ:

::: КЛАС ЗА НАЧИНАЕЩИ – Тази група е подходяща както за начинаещи, така и за b-boys или b-girls с известен опит, които искат да увеличат своят асортимент от движения и да допълнят пропуснати знания. В този клас Джоката ще разказва история, ще ви запознава с културата, ще дава основополагащи движения! Ще обърне на всеки вимание, според индивидуланите му нужди!

ПОНЕДЕЛНИК И СРЯДА – 20:00 – 21:00 часа.
_________________________________________________
:::КЛАС OPEN CIRCLES – ОТВОРЕНО НИВО – Този клас е подходящ за всички. Всеки ще може да упражни наученото до сега, ще може да си “поцъка” самостоятелно в залата. Ще си правите вътрешни батъли и circles. Ще получавате насоки, как да подобрите своите сетове и в коя насока да работите. ЩЕ УПРАЖНЯВАТЕ 60мин КУЛТУРА и ще се подготвяте за състезания!

ПОНЕДЕЛНИК И СРЯДА – 21:00 – 22:00 часа.

Може да посещавате и двата класа като БЛОК или да изберете само единия клас.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЛ: 0886 466 137 – Администрация VS Dance.

 Анатоли Джоков – Джоката:

Той се сблъсква с хип хоп културата в средата на 90те години в родният си град Белене. Въпреки слабата информираност той успява да опознае четирите елемента (Graffiti, MCs, Djs & Bboying) и бива завладяван от тяхната магия, в последствие на което започва да се занимава с bboying.

Първото му участие на Републиканско състезание с неговият отбор BlackStorm е през 1999 година във Варна, където заемат четвърто място. Това дава още по-голям тласък и жажда за танци на него и екипът му.

От тогава участва отборно и индивидуално в редица състезания в България (София, Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик, Смолян, Ямбол, Сливен, Видин, Благоевград, Шумен, Силистра, Дупница, Перник) и в чужбина: ( Англия, Германия, Унгария, Гърция, Румъния и Сърбия).

От 2007 година преподава брейк танци за начинаещи в няколко тацови клуба в София и в последствие бива поканен за съдия на състезания в София, Варна, Перник, Правец.
От 2009 година организира събития свързани с популяризиането на брейк танците: Break Fusion, Battle Before Saint Valentine`s day, All Style Battle, както и да участва в организацията на много други фестивали, на които е и водещ (Fun City Варна, Дупница денс фест, Стрийт денс батъл Стара Загора, Събота, Съботар, Съботаж Пазарджик, Kingz of the west Благоевград, West Conquest Видин, София денс фест и др.