Way’ve clothing с нови и свежи модели

Конгломератът от двама – Trasher и Jermain от 140ideas обединени заедно в Way’ve clothing с два нови и свежи модела – Зима и Directions. И за двата модела момчетата споделят “Измислихме тази в момент на зацикляне и чудене накъде да поемем в живота. Ако и ти си изправен през подобна дилема, поне изглеждай добре, докато се чудиш.” и още “Това е хем първата ни блуза, хем първата дреха на зимна тематика. Ако любимият ти сезон е зимата и искаш цяла година нещо да ти напомня за нея, това определено е за теб. “. Този път от Way’ve пускат лимитирана серия от двата модела и не гарантират, че ще бъдат преиздавани – така, че всички желаещи да се сдобият със своята “ризница” ( както я наричат те ) е необходимо да побързате и да цъкнете тук за нарпавите своята заявка.

Бързахме бавно, за да сме сигурни, че ще стигнем и вече сме готови с новите дрехи за яздене на вълни. Не вълните, които хващаш със сърфа в морето или с борда в пудрата, а вълните на чийто гребен на щастието караш всеки ден. Илюстрациите ни са отвъд въображението и извън кутията, която в ежедневието често ни стяга около врата. Приемаме всяка наша дреха като картина и искаме да я споделим с теб Защото, колкото и да е хубаво да си на вълната, е скучно да си я яхнал сам.

Let it be Way've

Бързахме бавно, за да сме сигурни, че ще стигнем и вече сме готови с новите дрехи за яздене на вълни. Не вълните, които хващаш със сърфа в морето или с борда в пудрата, а вълните на чийто гребен на щастието караш всеки ден. Илюстрациите ни са отвъд въображението и извън кутията, която в ежедневието често ни стяга около врата. Приемаме всяка наша дреха като картина и искаме да я споделим с теб Защото, колкото и да е хубаво да си на вълната, е скучно да си я яхнал сам. Ела с нас и нека е #wayve! http://way-ve.com/about-us/

Публикувахте от Way've Clothing в Неделя, 17 март 2019 г.