YALTA CLUB стартира серията от хип-хоп партита с DIM4OU и F.O.

 

Източната част, представена от ударните рими на DIM4OU и F.O, връхлита София на 7-ми март. Мястото е YALTA CLUB, а поводът – 2 години съвместна работа на рапърите. Морските машини за редене на ъндърграунд рими, подкрепени от MONSTER HIP HOP, ще поставят и началото на серия от хип-хоп партита, които ще се организират регулярно в клуба. Специални гости на събитието след броени дни ще бъдат SPENS, Qvkata DLG и Ray Bon, който ще поддържа жегата зад пулта през цялата вечер. NASO ще бъде пък човекът, който ще дирижира хип-хоп колаборацията в ролята на водещ.

DIM4OU е един от българските хип-хоп изпълнители, които бързо печелят симпатиите на феновете на ъндърграунд хип-хоп звученето. Доказателство за това са парчета „Баш майсторска” с Били Хлапето, както и хитовите „Big Meech“, „Ши ги клатя“, „Пилето във фурната”, създадени в комбина с бургаската легенда F.O.

Кариерата на Dim4ou стартира благодарение на Qvkata DLG, който го свързва с Иван Бояджиев и местни продуценти. Следва издаването на първия му професионален албум „Уши, нос, гърло“ и появата на първия клип „По цял ден“.

Скоро след това стартира масивна и интензивна серия от участия по клубовете заедно с Михаил Митев, познат още като F.O., който започва хип-хоп кариерата си в групата Нокаут. Бургаският рапър е част от лейбъл “056″, а през 2013-та застава зад “MFStudio” – студио, основано съвместно с Антон “G.F.E.” Иванов. Заедно те създават най-мащабната музикална компания в България – “MFZanimation”. Първият хит, пуснат официално от “MFZ” – “ЛИЛИ ИВАНОВА”, познат още като “BIG MEECH 2″ е резултат и от перфектната симбиоза в работата му с Dimchou.

Така след две години усилена работа, юбилейното парти, посветено на тандема, е факт. Към пилотното им участие в Yalta Club, ще се присъедини тежка артилерия от топ хип-хоп изпълнители. Ще чуем и видим добре познатото силно и „прекалено лично“ участие на човека, на чиито рими трудно бихме си казали „писна ми“ – стожерът на българския хип-хоп Spens. Варненският звяр Qvkata DLG, който не спира да допринася “за всичко по малко” за хип-хоп сцената у нас, също ще ни радва с яките си бийтове и семплинги.

Билети за събитието ще се продават на входа на клуба на цена от 10 лв. за всички присъединили се към партито преди 00:00. След полунощ билетите ще са цена от 15 лв.