YMCMB и DJ Funkmaster Flex се обединиха в нов технологичен проект

Cash Money / Young Money обявиха  официалното си партньорство с легендарния DJ Funkmaster Flex.

Тази есен стартира чисто нов сайт и мобилно приложение. Съдейки по заглавието “Stunnalife”, мобилното приложение и сайта ще служат за официална дистрибуция на всички нови неща свързани с Cash Money / Young Money.

“Ние продаваме над 500 милиона копия в целия свят от 1998 г. насам. Решихме да си сътрудничим с Flex, за да навлезе компанията ни повече в дигиталното поле” каза Birdman, главен изпълнителен директор на Cash Money Records.

DJ Funkmaster Flex, който в момента e собственик на HOT 97, се отличава в света на цифровите технологии с изграждането на собствената си платформа, музикален сайт и приложение.

InFlexWeTrust.com е общ градски новинарски сайт, който получава три милиона уникални посетители на месец. The InFlexWeTrust APP, междувременно, е имал повече от 500 000 сваляния, тъй като стартира миналата година.

“Развълнуван съм да си партнирам с Birdman в това начинание. Той е основател на една от най-големите машини в областта на музиката и той създава суперзвезди.” обясни Flex.

Партньорството ще състои в това – Flex създава и води цялостна технология за уеб сайта и приложението, докато Birdman и компанията му ще се придържат към това, което правят най-добре, а именно правенето на музика.

Новият Stunnalife.com и Stunnalife App ще бъде създаден и ще тръгне тази есен.

IFWT_StunnaLife1