За поредна година Атанас Месечков събра над 200 танцьори от цялата страна

За поредна година Атанас Месечков събра над 200 танцьори от цялата страна

За поредна година Атанас Месечков събра над 200 танцьори от цялата страна в различни възрастови групи, които показаха своите умения в стиловете „Класически и характерни танци“, „Съвременни танци“, „Улични и хип хоп“, „Латино и стандартни танци“. 
Състезанието започна с най-малката възрастова група от 5 до 13години и продължи със следващите категории „Юноши“, „Ветерани над 18 години“.
Гала вечерта на Galleria Dance Cup започна в 19.30 часа с откриване на състезателната част за “Сеньори Pro Latin над 40 години“ и връчване на статуетките на всички наградени за принос в танцовото изкуство:
Плакет за принос в танцовото изкуство стил латино танци получи Яна Димитрова – собственик на танцов комплекс Dance Fashion.

Втори плакет за принос в танцовото изкуство и развитие на танцови школи в България получи Кремена Илиева – съдружник в танцова школа Dance Academy Sofia.

Трети плакет и грамота за принос в танцовото изкуство стил Хип Хоп ще бъде връчен на Калин Калинов собственик на танцова школа X Energy Crew.

Четвърти плакет за принос в танцовото изкуство стил – класически балет получи Галина Сребрева.

Пети плакет за принос в танцовото изкуство получи Лили Стефанова от БТВ за медийно отразяване на всички спортни танцови събития.

Шести плакет за развитие в танцовото изкуство получи Mesechkov Dance School за иноваторски кардио и латино програми.

Жури на Гала вечерта бяха :

СОФИЯ БОРИСОВА – Създателката на модна къща Романтика Фешън. Вече 23 години тя създава своите уникални от кутюр тоалети с утвърдилата се марка на компанията си.
КРЕМЕНА ТОДОРОВА, бакалавар спортна педагогика, треньор по спортни танци и спортна журналистика.
ЯНА ДИМИТРОВА един от най-добрите професионални танцьори у нас, главен инструктор в клуб „Dance Fashion“.
ГАЛИНА СРЕБРЕВА Магистър Балетна режисура и Магистър Балетмайстор-педагог. Соло балерина в Национална Опера и Балет- София, където изпълнява редица солви роли в репертоара на трупата.
КАПКА АМЗИНА Първата българска Мисис Баба. Управител на рекламна агенция, има една дъщеря (Паолина) и внучка (Божидара). Танцува великолепно и тъкмо ръченицата беше една от причините журито да й даде короната.
ДОНИ ВАСИЛЕВА спечели титлата “Мисис баба Вселена”. Василева има две дъщери и двама внуци. Мисис Баба 2015 се представя като нежна и същевременно с това авантюристична и борбена натура. Участник в мащабното реалити „Фермата“.
БИЛЯНА ПАНТАЛЕЕВА Бизнес обучител и управител на Ойро Ивент. Тя разработва и провежда обучения по Soft Skills (личностни умения), търговски умения, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, които са изцяло съобразени с потребностите на фирмите.

Състезанието завърши с награждаване на Сеньори Basic 
Победители в тази категории са :

Първо място Pro Latin Basic- Трендафил Сърмов и Бистра Илиева- Dance Academy Sofia
Второ място Pro Latin Basic- Лъчезар Тодоров и Веселка Христоскова
Трето място Pro Latin Basic- Атанас Месечков и Лора Цолова

Фурор предизвика последната танцова категория Pro Latin , в която взеха участие бизнес дами .
В борбата за голямата купа на Galleria Dance Cup 2016 те се представиха в изпълнение на три танца „самба“, „ча-ча-ча“, и „румба“.
Под бурните аплодисменти на публиката купата грабна Детелина Смилкова вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – първото специализирано висше училище в България в областта на финансите, застраховането, бизнеса, мениджмънта и маркетинга.
В периода 2005-2009 г. е съветник на министъра на икономиката и енергетиката, а от 2007 г. е председател на Съвета на директорите на “Капман Енерджи Грийн Фонд”.
Специалист e по управление на проекти и иновации в организацията. Председател e на „Бизнес Лейди Клуб България“ и e носител на наградата на списание „BG Business Review“ през 2012 г. за принос в развитието на образованието в България. Председател е на Управителния съвет на Българската асоциация за управление на хора.
Второто място беше за Теменужка Кирилова с партньор Лъчезар Тодоров.
Гала вечерта приключи с демонстрации на професионалисти от най-големите танцои школи „Зоки-Велико Търново“ и „Ера Балет Пловдив“, който са организатори през месец април на първите световни квалификации по танци в България.

10294341_10153368096365843_2557020888191501326_n    12832407_10153368096775843_1795851403330756911_n

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.