Звездна среща на премиерата на Цар Лъв

Две от любимите ни звездни двойки ни развълнуваха не само с присъствието си на европейската премиера на новия Цар Лъв, но и с приятна среща помежду си.

Този уикенд, Beyoncé и Jay-Z ни зарадваха със свежа доза публичност, присъствайки на дебютната прожекция на новия Цар Лъв в Лондон. Както винаги, съпрузите изглеждаха прекрасно и събраха всички погледи, минавайки по жълтия килим.

Queen Bey бе заложила на интересна, дълга до земята, жълта рокля, съчетана с красиви бижута, дълга, права коса и чаровна усмивка. Междувременно, Jay-Z се бе издокарал със стилен черен костюм, чиято семпла елегантност перфектно се допълваше с тоалета на неговата любима.

(Photo by David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

Освен с атрактивното си присъствие, преди филмовата прожекция Beyoncé и Jay-Z ни развълнуваха и със срещата си с други известни съпрузи – Meghan и Harry.

(Photo by Niklas Halle’n-WPA Pool/Getty Images)

Queen Bey и Meghan Markle многократно са използвали социалните медии, за да изразят симпатиите си една към друга. Ето, че сега, двете имаха и възможност за звездна среща, включваща и двамата им съпрузи, която не просто изглеждаше изключително приятна отстрани, но и подлуди многобройните почитатели на двете известни двойки.

(Photo by Niklas Halle’n-WPA Pool/Getty Images)
(Photo by Niklas Halle’n-WPA Pool/Getty Images)

Снимки: Getty