Рафи е големият победител в деветия сезон на “Като две капки вода”

След три месеца, през които забавлява своите зрители с превъплъщенията на някои от най-популярните имена в родния шоубизнес, тази вечер деветият сезон на шоуто “Като две капки вода” официално приключи. И макар че в него участие взеха общо осем български звезди, представили наистина впечатляващи имитации, още от самото начало бе ясно, че победителят може да бъде само един, а публиката избра той да бъде Рафи Бохосян, спечелил първия сезон на предаването през 2013 г. Той си тръгна от риалити формата с чисто нов автомобил и застраховка “Злополука” на стойност 100 хил. лева.

Вторият триумф на арменеца дойде след като сам избра да се преобрази във великия Васил Найденов и да изпее емблематичната песен от репертоара на Кеца – “Сбогом моя любов”.

Искам да благодаря сърдечно на всички, които са гласували за мен, както и на моите колеги – за мен бе удоволствие да бъдем заедно в това предаване. Аплодисменти и за целия екип, без който нищо от това нямаше да се случи. За мен бе чест и удоволствие“, каза развълнуваният Рафи, малко преди да получи своите награди.

Певецът, който в момента е част от бенда на “Забраненото шоу на Рачков”, трогна всички с откровените думи, които изрече в интервюто, предхождащо последната му поява под ярките светлини на прожектори, осветяващи сцената на “Капките”.