100 KILA разхожда феновете си из Ню Йорк

Утре стартира първото турне на 100 KILA в САЩ. Междувременно, рапърът дава възможност на своите фенове в Instagram да се разходят с него из Ню Йорк.

100 KILA е вече в Америка, страната, която по негови думи е оказала значително влияние върху творчеството му. Там рапърът се надява не само да се докосне до живота и историите на емигриралите българи, но и да си набави нова доза вдъхновение.

В дните преди началото на турнето, 100 KILA умело използва социалните медии, за да направи феновете си част от това негово приключение. Чрез Instagram профила на рапъра, например, можем да видим Ню Йорк и едни от най-емблематичните места и забележителности през очите на българския изпълнител.

Утре е първата от осемте изяви на Килата на територията на САЩ и Канада. За всяко от участията рапърът е подготвил много на брой песни и DJ сетове с българска музика, които да изпълват с радост и вълнение сърцата на българите в продължение на около четири часа.

Чрез видеоклип, публикуван в Instagram, 100 KILA съобщи и, че търси гайдари, които да се включат в програмата:

Ню Йорк изглежда страхотно през очите на рапъра. Очакваме да видим и кадри от неговите участия във всеки един от градовете.

Снимки: Instagram