27 май Нощта на Оскарите – Зала 1 | НДК

„НОЩТА НА ОСКАРИТЕ“ ПРЕНАСЯ МАГИЯТА НА ХОЛИВУД В НДК

Симона Пейчева, Дарин Ангелов, Ангел Ковачев, Алфредо Торес и най-добрите танцьори в България ще представят звездното шоу на 27 май в Зала 1.

Малко след края на най-вълнуващия месец за всички любители на седмото изкуство, НДК ще отвори вратите си и за блясъка на червения килим, за да посрещне зрелищния танцов спектакъл „Нощта на Оскарите“. Обновеното шоу ще бъде представено на 27-и май в зала 1 от 20:00 часа и съчетава обичана филмова музика, визуални ефекти и авторски хореографии, които ще пренесат публиката в света на най-емблематичните шедьоври, номинирани или спечелили Наградата на Академията през годините.

Звездата на Народния театър Дарин Ангелов, двукратната ни световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, любимецът на публиката от първото издание на X Factor Ангел Ковачев и един от най-атрактивните танцьори у нас – Алфредо Торес, са само част от имената в звездното шоу.

Професионалните танцьори от Dancing Stars и Dance Station ще дадат нов живот на едни от най-популярните и знакови филми, печелили награда Оскар през годините. В спектакъла специално участие ще вземат и танцьори от DS121, RnBduo, Lindyhop.bg, X-energy Crew, Umove, Skywalkers.

Главен хореограф на спектакъла е Маргарита Будинова. Основни хореографи са: Милен Данков и Виктор Милушев от DS121, хореографите и учителите от Денс Стейшън България, Мартин Ассев UMOVE, Калин Калинов X-energy, Мина Паталенска.

“Нощта на Оскарите“ е шоу, изпълнено както с грация, така и с много енергия, и обещава на всички меломани и любители на танците и музиката незабравима емоция. Спектакълът се осъществява в партньорство с Национален дворец на културата. Датата е 27-и май, а началото е в 20:00 часа.

Билети на цени от 25 до 50 лв. можете да закупите до 26-ти май в мрежата на Eventim, OMV, билетен център НДК, както и от рецепциите на Dance Station.