359 Awards 2020: Избухващото шоу на гостуващите танцьори

Музиката и танците винаги вървят ръка за ръка. Затова и е немислимо едно от най-мащабните събития в родната музикална индустрия да протече без нужната доза танцово вдъхновение. Този път то ни бе поднесено от Реми Тоин, Poppin Simcho, Хани “Reptile” Синно и талантите от International Dance Academy 360

Макар емоциите от бляскавото събитие все още да ехтят, дългоочакваните 8-ми годишни хип хоп награди официално отминаха. Освен със зареждаща музика, те приковаха вниманието ни и с редица забавни моменти, готините истории на българските изпълнители, ударно звездно присъствие и интересен стайлинг, достоен за холивудски червен килим. Онова, което успя да ни завладее по несравним начин обаче, бяха избухващите пърформанси на гостуващите танцьори.

Благодарение на запомнящото се участие на Реми Тоин, Хани “Reptile” Синно, Poppin Simcho и танцьорите от International Dance Academy 360, гостите на 359 Awards 2020 се потопиха в несравнима атмосфера още в първите минути от вечерта.

Преминавайки от атрактивно видео на мултимедийните екрани към енергично изпълнение на живо, танцьорите завладяха публиката със страхотните си отборни и соло изпълнения. Хип хоп, брейк, попинг – на сцената видяхме разнообразие от стилове, всеки от които впечатли гостите на церемонията по уникален начин, а зад вълнуващата хореография и цялостната идея на шоуто стои един от най-любимите ни български танцови изпълнители – Реми Тоин.

Като главен виновник за зареждащия краен резултат, представен по време на 359 Awards 2020, Реми сподели, че основната цел на този пърформанс е да покаже колко умело танцьорите могат да изпълнят сцената с нестихващата си енергия, успявайки да грабнат всеки един човек в препълнената зала.

В основата на неговото вдъхновение се оказва речта на Missy Elliott по време на MTV VMA 2019.

“Идеята беше да покажем, че дори танцьорите често да застават зад изпълнителите, те са достатъчно интересни и достатъчно добри, за да създадат цялостната атмосфера, да завладеят публиката, да изпълнят сцената.”

– Реми Тоин, танцьор и хореограф

Повече от вечерта ви очаква в официалния YouTube канал на 359 TV и на 359awards.com