359 „Тhe Master of Ceremonies“ с гост N.A.S.O

359 HIP HOP стартира новата си рубрика – 359 ” The Master of Ceremonies”

В нея ще Ви запознаем от близо с най-добрите MC -та (Тhe Master of Ceremonies), които са неизменна част от най-добрите клубни партита, концерти и фестивали у нас  и по Света.

MC или The Master of Ceremonies се заражда в края на 70-те години в Щатите.

Според  DJ Premier, KRS-one, както и още много други  легенди , James Brown се смята за основоположник на MC-инга.

През 70-те години, не съществува думата рап за индикиране на стила, а е популярно понятието emceeing (емсийнг).  След  известно време, обаче  MCи рапът стават алтернативни думи в хип хоп културата.

С времето MC-то  става неизменна част от най-добрите клубни партита, концерти и фестивали.

В България от няколко години насам  на всички  клубни партита, концерти и  музикални турнета,  Mc-то е неизменна част от партито. Знакови партита и клубни лейбъли се асоциират с  МС-то и то е гаранция за добро парти.

В тази рубрика ще ви запознаем с едни от най-добрите MC-та в България и в света. Всяка седмица ще Ви представяме по един български и един западен  MC артист.

В първи епизод ви представихме Ивайло Иванов – Играта и Kevin Hart.

Днес ще ви срещнем с Атанас Георгиев – N.A.S.O. и Ludacris, който освен рап артист е и предпочитан хост на различни събития.

10168081_10152415073317847_398286431050502250_n

Атанас Георгиев – N.A.S.O. е популярен български музикант и водещ. Завършил е музикално училище с пиано и китара.

Създава музика в SMM и е хост на една от най-успешните хип хоп клубни парти платформи – “MONSTER HIP HOP” и “MONSTER POOL HIP HOP PARTY”.

Вижте повече в интервюто тук:

Във втората част на рубриката ще ви представим Ludacris.

Крис ‘Ludacris’ Бриджис е обичан американски рапър, актьор и водещ.

Ludachris е носител на награди Грами за  “Best rap / Song Collaboration “за песента” Yeah! ” през 2005 г.,” Best Rap Song” “Money Maker” и “Най-добър рап албум” за албума “Release Therapy”  през 2007 година.

Ludacris има дванадесет номинации от наградите BET,  печели пет пъти N1 албум на Billboard в категория Top R & B / Hip-Hop класацията  и е третият най-успешен изпълнител в историята на хип хоп музиката, след  Jay Z  и Lil Wayne.

С  “Hustle & Flow” и смазващият хит “Бързи и яростни”, след това продълженията  “2 Fast 2 Furious”, “Fast Five” и “Fast & Furious 6”. Ludacris  печели престижната награда на гилдията на филмовите актьори “Screen Actors Guild and Critics’ Choice awards.”.

С богатата си актьорска кариера, Ludacris се справя доста добре и с воденето на различни събития.
Тази година, рапърът от Атланта беше водещ на Billboard Music Awards 2014.