359 „Тhe Master of Ceremonies“ с първи гости Играта и Kevin Hart

359 HIP HOP стартира новата си рубрика – 359 ” The Master of Ceremonies”

В нея ще Ви запознаем от близо с най-добрите MC -та (Тhe Master of Ceremonies), които са неизменна част от най-добрите клубни партита, концерти и фестивали у нас  и  по Света.

MC или The Master of Ceremonies се заражда в края на 70-те години в Щатите.

Според  DJ Premier, KRS-one, както и още много други  легенди , James Brown се смята за основоположник на MC-инга.

През 70-те години, не съществува думата рап за индикиране на стила, а е популярно понятието emceeing (емсийнг).  След  известно време, обаче  MCи рапът стават алтернативни думи в хип хоп културата.

С времето MC-то  става неизменна част от най-добрите клубни партита, концерти и фестивали.

В България от няколко години насам  на всички  клубни партита, концерти и  музикални турнета,  Mc-то е неизменна част от партито. Знакови партита и клубни лейбъли се асоциират с  МС-то и то е гаранция за добро парти.

В тази рубрика ще ви запознаем с едни от най-добрите MC-та в България и в света. Всяка седмица ще Ви представяме по един български и един западен  MC артист.

За първи, гост от българска страна си избрахме Ивайло Иванов – Играта, а западен гост ще ни бъде легендарния комик , актьор и водещ – Кевин Харт.

7214_462483473835950_1456636552_n

Играта е популярен изпълнител, обичан телевизионен водещ и хост на “Най-успешните хип хоп клубни парти платформи за 2013 година” – VibeStars presents: BORN2HIPHOP.

С над 10 години сценичен опит, Играта се нарежда из между най-обичаните телевизионни лица в България.
Водещ е на концерти, церемонии и откриване на молове из цялата страна, както и на телевизионно предаване и има собствена линия дрехи.

Какво е да си хост на най- добрите събития? Какво е най-важното, за да стане едно хип хоп парти успешно?

Вижте отговорите в интервюто с Играта:

Във втората част на рубриката ще Ви запознаем с Кевин Харт.
2634__kevin_hart__wallpaper_

Кевин Харт е един от най-обичаните американски актьори, комици и водещи.

Със скромната си височина от 1.57 см, и неограничено чувство за хумор, той успява да завладее сърцата на хората по целия свят.

Номиниран е десетки пъти в категориите за  “Най-добър актьор” и доста от тях ги печели. През 2005 и 2013 година, Кевин  печели наградата на NBA “NBA Celebrity-All Star Game MVP”. 

Кевин Харт взима участие в касовите филми – “Scary Movie 3”, “About last night”, “Think like a man”,  както и втората част “Think Like a Man 2”, която се очаква да излезе в края на юни по кината, както и в много други.

Кевин е предпочитан хост на повечето музикални хип хоп награди, концерти и партита.

Запознайте се с Кевин Харт: