359TV с нова лятна програмна схема

359TV ще изненада феновете си с нова лятна програмна схема от 15 юли. Каналът ще излъчи повторение на любимите предавания – Първа Смяна, Dance Culture и Shortcut. Към тях продължава и изръчването на най-новото предаване в ефира – Keep it Real и усетете духа на проекта!
Голяма изненада е стартирането на нов моден блок в ефира на лайфстайл медията на България – CodeFashion. Блокът е специален проект на модния сайт codefashion.bg съвместно с 359TV. В него всеки ден ще може да следите модни тенденции, съвети, ревюта и много екслузивно съдържание от най-грандиозното и успешно модно събитие в България – Sofia Fashion Week, на чиято сцена видяхме и изпълнители като 100 Kila, Truth Hurts, Майкъл Флеминг – Лексъс, Елена Брусасрска, Марина Кискинова, Павел и Венци Венц и много други.

Другата голяма изненада е в музикалното съдържание на медията. По време на лятото (от 15 юли до 14 септември) 359TV ще излъчва единствено българска музика, в подкрепа на българските артисти и в навечерието на петите годишни хип хоп награди. За най-големите фенове на качествената рап музика предсто и друга изненада – от август ще могат да гледат любимите си парчета вече и онлайн.

Очаквайте новият телевизионен сезон с много нови предавания от 15 септември, а операторите, които излъчват 359TV може да намерите тук: http://www.359tv.com/coverage/