5 O’CLOCK, SECTA, НОКАУТ и АТИЛА ще подгряват ONYX в София на 5 Октомври

R1 14 300x203 - 5 O’CLOCK, SECTA, НОКАУТ и АТИЛА ще подгряват ONYX в София на 5 Октомври
Хип Хоп динозаврите ONYX представят новия си албум “Shotgunz in Hell” на 5-ти Октомври в София по покана на Rock on Jamz и клуб MIXTAPE5.
Организаторите споделят, че турнето на легендарната рап група от Ню Йорк стартира у нас и за пореден път очакваме запомнящо се шоу. Всеки, който е бил на техен концерт знае колко непредсказуеми са Sticky Fingaz и Fredro Starr, а тяхното присъствие и професионализъм на сцена впечатляващи.

Почти 25години след излизането на дебютнияим албум “Bacdafucup”, ONYX продължават да бъдат стандарт на световната хардкор рап сцена. Турнето с начална дата в клуб MIXTAPE5не случайно ще обиколи Европа с посланието “”25 YEARS OF HARDCORE HIP HOP”. През последното десетилетие една от най-влиятелните рап групи за всички времена не е спряла да доказва статуса си и пред по-младите Хип Хоп фенове. Организаторите споделят, че тяхна цел е да зарадват за пореден път не само тези, които са израснали с музиката на ONYX, но и феновете, които са по-малки и концерта на 5-ти Октомври ще им е за пръв път.

ONYX са от групите създаващи музика, която прави мост между поколенията и последния им албум “Shotgunz In Hell” е доказателство за това. Легендите се обединяват с европейската рап група DOPE D.O.D, а албумът комбинира типичното за ONYX звучене в колаборация с новаторството на по-младата банда.

Специален гост на концерта ще бъде канадското МС – MONSTA MACK. Локалната подкрепа също не е за изпускане, организаторите събират артисти от различни поколения на една сцена: крюто носещо нов заряд на софийската сцена – 5O’CLOCK , феноменът от Варна – SECTA, рап ветераните от Бургас – НОКАУТи МС-то чийто инстинкт не спи – АТИЛА. Зад грамофоните застават DJ Akasha и DJ Unkle Billy.
Повече информация: https://www.facebook.com/events/271883916649103/
Билети може да закупите в мрежата на Ticket Logic Bulgaria. Съветваме Ви да побързате защото количеството е ограничено, а интерес за събитието има.
https://www.ticketlogic.bg/onyx-live-at-club-mixtap/29604
0887 333 112 ( Куриер и наложен платеж )
Каси : https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi
(Fastpay, Office1superstore , К-ци Booktrading И др.)

359hiphop е официален медиен партньор на събитието. Очаквайте и ексклузивно интервю с Fredro Starr & Sticky Fingaz.