Албум: “Труд и техника” от Залива

hoodiniii_33За феновете на Hoodini и българския рап новините са чудесни… Рапърът е на път да реализира петия си по ред студиен албум и този път го прави в тандем с един от топ бийтмейкърите в България – Tr1ckmusic.

Преди още последният албум на Hoodini “Худинизъм” и микстейпа на Tr1ckmusic “Tr1cktape Vol.2″ да са изстинали, двамата се събират, за да поднесат поредното доказателство, че са далече от това да са изчерпани и ялови откъм труд, техника и безкрайно много идеи.

Напротив, няма да е преувеличено ако кажем, че “Труд и техника” ще е претендент да се превърне в следващата класика на българския рап.
Можем и спокойно да наречем албума рожба на Изтока, имайки предвид, че Бургас (Hoodini) и Варна (Tr1ckmusic) правят музикалната връзка в този проект. А в него ще чуем и лириката на Dim4ou, F.O. , Криминал, M.W.P. , Fang, Madmatic, Добри Момчета, X, 45th и Каската. Неподражаемият звук на Трик-а залепва точно на хапливия флоу и дълбоко социални рими на Hoodini.

lucho-tnt-news

Всяка песен е добре премерен изстрел в целта, която в случая се явява ленивата и почти заспала личност на обществото. Очаква се албумът да излезе на пазара до края на годината, а с него и видео.
“Труд и техника “ е едно пътешествие между стените на родната действителност през очите на две момчета от залива. Готови ли сте за приключението?