“All Of Me” – The Scary Shadowz Burgas

Рядкост са хората, които могат да накарат всеки да настръхне,щом гледат подобна хореография на толкова красива и истин10348314_626816524060127_5212643422272500059_nска песен.

Ани Апостолова,която е ръководителя на The Scary Shadowz Burgas сподели каква е причината, за да направят хореография на тази песен:

“Ще започна от малко по-назад във времето. Идеята да създам нещо на фона на тази песен се появи преди повече от 4 месеца.

За това време аз преживях доста и осъзнах преди всичко това, че в живота не ти трябва много. Едва когато преживееш нещо по-специално, започваш да осъзнаваш и да цениш истинските и малките неща. За съжаление, в днешно време е така.

И днес с ръка на сърцето мога да кажа, че съм истински щастлива, обичам и се чувствам обичана.Събирах доста сили преди да започна с хореографията, беше ме страх, защото песента за мен означава много. Дала ми е много, изпълнена е с “много”! С моите емоции, такива каквито само аз мога да изживея.

И именно сега е моментът да кажа, че идеята на това видео е любовта. Такава, каквато трябва да бъде. Посланието, което искам да достигне до повече хора, е да не спират да обичат. Но не по онзи начин, който всеки ден наблюдаваме в социалните мрежи, а по правилния, защото ние забравихме как се обича. Мислим си, че когато казваме на всички, по всяко време и по всякакъв начин “Обичам”, ще бъдем с една идея по-харесвани и коментирани.

Това ме дразни….Побърква ме! Затова нека просто обичаме и го показваме с малките неща, онези, които остават завинаги в сърцето. Много хора ще си кажат:”

Поредното видео, което иска да привлече някакво внимание”, но искрено се надявам да не е така. А относно заснемането…Оооо, беше доста забавно. Момчето, което засне и монтира видеото- Иван Бъчваров, обикаляше с една пазарна количка от Карфур и през цялото време се чуваше или  тракането на колелетата, или гласа му, който упътваше как правилно да се бута количката.

Емоция и момент, който няма как да се забрави, защото беше с правилните хора, истинските, на правилното място…Ето за това става дума: Да ценим!!! Всичко! Всичко, което ни прави щастливи. Въпросът е само да осъзнаем, че всъщност сме такива. А това, това става само и единствено, когато обичаме!”