Бащата на 100 кила: Сине, обади ми се!

c73afffcdec07c1e1982ae1cd5abf953

 

Рапърът 100 кила не е говорил с баща си от 15 години

Бащата на рапъра 100 Kила, когото не е виждал от 15 години, отчаяно се опитва да се свърже със сина си.

Димитър Янакиев е потърсил вестник „Всеки ден” с молба да публикува писмо, написано до Явор Янакиев – 100 Кила,  тъй като всички останали опити на отчаяния баща да говори с него не дали абсолютно никакъв резултат.

„Всеки ден” публикува писмото на Димитър Янакиев в отделно каре без редакторска намеса. Екипът на 359hiphop.com цитира дословно вестник “Всеки ден”:
 “Писмо до моя син Явор Янакиев, 

известен като „Г-н 100 кила”

Многообичан и единствен мой сине Явор,

Знам, че имаш наложена забрана от майка си да не се виждаме и чуваме, но разбери – никой не бива да ми отнема правото на родител. Аз съм ти дал името и то има дълбоки корени, от които ти нямаш никаква представа. Искам да ти припомня периода от 1993 до 1998 г., когато бяхме тримата сами, а майка ти беше и още е в странство в своята втора родина Гърция. Не можеш да отречеш моята всеотдайна грижа към теб и въпросния Мирослав.
А сега, когато си достатъчно голям, трябва да разбереш истината за нашето семейство. Тази истина не искам да я погреба, не искам да я взема в отвъдното, искам да я споделя с теб. Ако не желаеш, ще я споделя на друго място, за да ми олекне. Затова, моля те, потърси ме! Моят телефонен номер е 0893 997-538. Просто набери смелост и го набери! С надежда и очакване съм.
Искрено твой баща – Димитър Янакиев”

Цялата статия може да прочетете тук : http://www.vsekiden.com/147309

В статията е използвам материал от вестник “Всеки ден” и е публикуван без редакторска намеса на 359hiphop.com