Баскетболната обувка на Kanye West се завръща в нов цвят

Kanye West е едно от най-големите имена в света на маратонките през последното десетилетие и през последните няколко години той предостави на феновете доста невероятни маратонки. Докато феновете най-вече познават марката Yeezy заради предлаганите от нея начина на живот, Kanye се занимава с представяне в последно време, особено със своя Adidas Yeezy Basketball QNTM . Това е силует, който беше дразнен доста през последните няколко години и през 2020 г. той най-накрая беше пуснат за масите.

След първоначалното пускане на обувката през уикенда на All-Star, Yeezy QNTM получи множество нови цветни цветове и изглежда, че повече са на хоризонта, особено с 2021 почти тук. Следващата седмица друг цвят ще отпадне този път, наречен „Frozen Blue“. Както можете да видите, цветният път има сини ивици по цялата горна част на Primeknit, докато езикът е черен и междинната подметка съдържа малко Boost.

Що се отнася до датата на пускане, те ще намалят в пълни семейни размери от сряда, 23 декември, така че ако имате нужда от коледни подаръци в последния момент, те може да се окажат перфектни. Кажете ни какво мислите за новия цветен цвят в коментарите по-долу.

Изображение чрез Adidas