Bedroom Premium club – рафиниран лукс с бутиков характер

Bedroom Premium Club се завръща не просто обновен, а изцяло преосмислен, за своя знаков 14-и сезон. Авторите от дизайнерския екип арх. Пламен Методиев и арх. Ивона Шахова, в колаборация с “Инвеститорът с визия”, са запазили духа на рафинирания лукс на първата версия на клуба в историческата сграда на някогашната “Италианска банка”.

Ново архитектурно разпределение функционално обединява трите обема в обща зала, с предсценичен акцент.

Мястото е развито амфитеатрално към шоу програмата, което дава възможност за добра видимост от всяка точка на клуба. Dj-ите са в центъра на „Храма на Музиката“, близо до хората и настроението, в унисон с модерната тенденция за интеракция между публика и showmaking. Пейзажното разположение на новото обзавеждане дава възможност за различни ракурси и усещане за панорама 360°.

Ефектът се усилва от добавените зони с 3D video mapping, осветление и звук, които създават „космическа“ атмосфера в познатия „Great Gatsby“ Premium маниер. Фалшът отново отсъства. Всичко е от истинско дърво, метал, камък, стъкло, естествена кожа, натурален текстил и златен варак. Всеки детайл е обработен с педантичност и прецизност.

В потребителския „пластмасов“ и „евтин“ свят на нашето съвремие, Bedroom Premium Club запазва бутиковия си характер с усещане за „ушит по мярка костюм“. Това е мястото на изискващите хора, с висок критерий за комфорт на обкръжаваща среда, това е клуба на модерните „demanding people”. Това е вашият клуб!