BEYONCE беше почетена с хуманитарен приз на наградите БЕТ

Виртуалната церемония по връчването на наградите се проведе на 28 юни 2020 г. Бионсе получи наградата от бившата първа дама Мишел Обама, която изрази вдъхновението си от певицата.

 

Кралица Би се задава с нов визуален албум през следващия месец, съобщава Си Ен Ен.

“Black is King” ще дебютира в стрийминг платформата Disney+ на 31 юли, според информация от Parkwood Entertainment.

“Black is King” е базиран на музиката от “The Lion King: The Gift”, която беше саундтракът към римейка на филма “Цар Лъв” (2019) на Дисни, продуциран от Бионсе.

Визуалният албум ще включва изяви на някои от изпълнителите в “The Lion King: The Gift” и други специални гости, заявяват продуцентите. Той е написан, режисиран и продуциран от Бионсе.

Сред изпълнители в “The Lion King: The Gift” са големи имена като Чайлдиш Гамбино, Кендрик Ламар и Джей Зи, въпреки че продуцентите все още не са казали точно кой ще се появи във визуалния албум.

Проектът “преосмисля уроците от “Цар Лъв” за днешните млади крале и кралици в търсене на собствените им корони”, се казва в съобщението.

“Black Is King” празнува устойчивостта и културата на чернокожите”, заявиха продуцентите. “Филмът подчертава красотата на традицията и постиженията на чернокожите”.

Трейлърът за “Black is King” можете да гледате в сайта на Бионсe.

Междувремено Бионсе ще получи още едно голямо признание за дейността си, съобщава Си Ен Ен.