Beyonce ще издава книга с веган диети. Queen B:”Беше ми много трудно да намеря нещо, което наистина работи за тялото ми”

В началото на седмицата Beyonce изненада феновете си с изказването, че има „грандиозни” новини. Почитателите на дивата започнаха с догадките дали не е приготвила таен албум, или пък чака второ бебе, но уви надеждите им бяха разбити на пух и прах, след като хубавицата издаде, че всъщност промотира книга с веган диети.

33-годишната певица подкрепи съобщението си със серия секси снимки, на които позира по бански и показва невероятната си фигура. Напук на очакванията на дивата, „новината” провокира серия негативни коментари от бесните фенове.

„Не, че нещо ама Beyonce се опитва да ми докаже, че е веган, докато всички я видяхме как нагъва бургери с Ники във видеото Feelin’ Myself?”, гласи един от коментарите в уеб пространството.

През 2013 звездата се подложи на 22-дневното веган предизвикателство и дори се говореше, че е накарала половинката си Jay Z да се откаже от месото и животинските продукти.

„Не съм сред най-слабите жени на планетата, имам извивки и се гордея с тях. От малка се подлагах на различни диети. Беше ми много трудно да намеря нещо, което наистина работи за тялото ми”, призна Beyonce.