Big Sha ,42 , Md beddah , Liter Jack, , Karma pro, Bz Pro, Лицето Х, Davidoff, Camorata. “За Амелия”

Big Sha ,42 , Md beddah , Liter Jack, , Karma pro, Bz Pro, Лицето Х, Davidoff, Camorata се включиха в благотворителната кампания за спасяването на Амелия.

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS AMELIA на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).

Шест годишната Амелия Георгиева Асенова от Павликени е родена недоносена в лошо общо състояние. Детето е със запазен интелект, но с диагноза детска церебрална парализа – спастична квадрипареза. От седем месечна възраст малката Амелия обикаля по различни рехабилитационни центрове в България, но за съжаление големи положителни резултати не са постигнати.
Препоръчани и са ортопедични операции за удължаване на сухожилията на крачетата и през изминалата година детето е било подложено на шест ортопедични операции.
Последните 3 месеца Амелия беше в рехабилитационна клиника в Китай, където й се прилага едновременно традиционна китайска медицина и конвенционална терапия.
Резултатите са обнадеждаващи, затова през август заминават отново за втори 4-месечен курс на лечение. Необходимата сума (28 000 лв.) е събрана, а кампанията продължава за набиране на средства за рехабилитация в китайската клиника през 2014 година.

За абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.