Били Айлиш изпълнява песента от новия филм за Джеймс Бонд

Наближава 20 ноември, когато легендарният британски агент Джеймс Бонд ще се качи отново на големия екран за 25-и път. Едно от най-важните неща за почитателите на поредицата е песента от началните надписи на филма, която винаги е поверена на най-популярните изпълнители по времето, когато филмът излиза и винаги става хит. Този път честта да направи песен за Джеймс Бонд имаше певицата Били Айлиш и сега вече имаме официално видео:

Както и в повечето от предишните видеа на песните на Бонд, тук имаме кадри на изпълнителката, които се редуват с кадри от предстоящия филм.

View this post on Instagram

“No Time To Die” OUT NOWWWWWW

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

 

През годините песни за Джеймс Бонд са правили изпълнители като Мадона, Тина Търнър и Пол Маккартни.

Това ще бъде петата и последна лента за Джеймс Бонд, в която ролята ще се изпълнява от актьора Даниел Крейг. Той за пръв път влезе в образа на супершпионина през 2006 г., след като наследи ролята от Пиърс Броснан.

 

Предстоящият филм ще е най-скъпият досега, но не само заради бюджета си от 250 милиона долара. Филмът вече беше отложен веднъж заради пандемията от коронавирус, което винаги означава допълнителни разходи за създателите му. Заради слабия зрителски интерес към киното през последните месеци е възможно това да е първият филм за Джеймс Бонд в почти 60-годишната история на поредицата, който няма да излезе на печалба.