Били Хлапето забърка силен музикален коктейл с Dorothy и FeeL

Били Хлапето, младата певица Dorothy и рапъра FeeL представиха видеото към парчето “А ти къде си?”, част от наскоро излезлия дебютен албум на Хлапето “В реда на нещата”.

Отговорът на често задавания в рефрена на песента въпрос “А ти къде си?”, ще ви връхлети веднага след катовидите видеото към нея и той е – на морето. Клипът, режисиран от Виктор Антонов-Rikk и заснет от Томислав Михайлов – Чочо е своеобразно плажно парти с много млади хора, свежи коктейли, а пресъздадения с кинопохвати контраст между лято и зима ни напомня, че  преди всичко от нас зависи дали настроението ни ще е лятно или ще усещаме студ.

Billy, FeeL & Dorothy
Музиката на парчето е на Били Хлапето, FeeL, Dorothy и Algoriddim, аранжиментът – на Били и Algoroddim, подплътен с живи изпълнения на китара и бас, а текстът е написан от FeeL, Били Хлапето и Algoriddim. Зад режисурата и концепцията на оригиналното видео стои Виктор Антонов – Rikk, а зад камерата – операторът Томислав Михайлов – Чочо. Качествената продукция отново излиза под шапката на Монте Мюзик.

Дороти е една от най-младите и обещаващи певици, занимава се от съвсем малка с музика и вече има три клипа – “Choco-late”, “Just that moment” и “Твоят вкус”, като все още не е завършила Музикалната академия. FeeL е член на нашумялата рап група The Top Stoppers и е със солидно портфолио на българската хип-хоп сцена. Има повече от 10 клипа и е на път да издаде собствен албум.

Dorothy