Българският диджей и бийтмейкър Rawland ще подгрее AraabMuzik на 18-ти март!

Датата е 18-ти март, мястото е Студио „Орфей“, когато в средата на седмицата ще се случи нещо необикновено в нощния живот на София – най-бързият бийтмейкър в света пристига директно у нас, за да отнесе главите на всички български фенове със „своя специфичен хип-хоп и EDM от друго измерение“! Преди AraabMuzik да излезе на сцената със своя Akai MPC, представителят от родната диджей сцена –Rawland ще загрее родната публика подобаващо!

Българският диджей и бийтмейкър Rawland ще подгрее AraabMuzik на 18-ти март!
Rawland
е диджей и продуцент, изявяващ се като професионален бийтмейкър от 14одишна възраст. Отявлен ценител на музиката от най-високо качество, той има зад гърба си самостоятелно продуциран материал и ремикси за изпълнители като Naughty by Nature, Evidence, Vinnie Paz, Funkdoobiest, както и организирането на поредица от тематични и еклкетични партита. Известен с любовта си към хип-хопа и фънка, българският диджей е имал честта да подгрява световни изпълнители като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks) и др.

Българският диджей и бийтмейкър Rawland ще подгрее AraabMuzik на 18-ти март!

На 18-ти март Rawland ще ви представи най-качествената си селекция безкомпромисни сетове и иновативни звуци зад пулта, преди там да застане извънземният AraabMuzik. От началото на месец март американският феномен обикаля на мащабно турне, като в момента завладява района на Източна Европа. АraabMuzik пристига директно от Любляна, за да представи чисто новото си лайв шоу в София на 18-ти март, сряда, по покана на организаторите от EventEase.

Българският диджей и бийтмейкър Rawland ще подгрее AraabMuzik на 18-ти март!

Всеки, който закупи билет „Ранно Пиле“ за концерта на Dub FX в София на 13-ти юни (организиран също от EventEase) в периода между 16.03–18.03 само от магазин „Яко“ (Ул. Граф Игнатиев 43), автоматично печели безплатна покана за концерта на AraabMuzik на 18-ти март!

Билетите „Ранно Пиле“ за AraabMuzik Live са вече в продажба само в магазин „Яко“ /ул. Граф Игнатиев 43/ на цена от 10 лв./15 лв.,

Стандартни и онлайн билети в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, ОМВ, Германос и др./ на цена 15 лв./20 лв.

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/509367419205740/

AraabMuzik Official Webpage:
http://www.araabmuzikmvp.com/

AraabMuzik Official Facebook page:
https://www.facebook.com/AraabMuzikMVP

AraabMuzik Official YouTube Channel:
https://www.youtube.com/watch?v=AwCFG1J5ZFo

Видео линкове от изпълнения на живо:
https://www.youtube.com/watch?v=LfUMNiRrEAw
https://www.youtube.com/watch?v=lmEhCDRvQKA

Rawland Facebook Page:
https://www.facebook.com/Rawlandbeatz?fref=ts