Българският спортен бранд Flair на SFW AW 2018

Смели контрасти в колекцията на FLAIR “FEEL THE MOVE” на SFW AW 2018, а едно най-разпознаваемите лица на бранда е и рапърът Dim4ou

Бяло и черно в категоричен контраст и пълно съчетание ще представи българският спортен бранд Flair на Sofia Fashion Week AW 2018. Цветовете, характерни за марката, са вдъхновение за спортния дизайн на Flair, който тази година създава контрастната си колекция “Feel the move” и добавя към нея доза смелост с експлозия от нюанси, теми и цветове.

Предназначена за най-младата аудитория, колекцията има за цел да събуди естествената страст за движение и е своеобразно продължение на активната визия на спортния бранд. Чувството за модерен стил и качество в ежедневен сет е концепция на българския производител, който налага своите високи стандарти в сегмента на спортните дрехи и аксесоари на българския и европейски пазар.

Предпочитаните леки и удобни ежедневни материи на колекцията “Feel the move” на Flair надскачат практичността и създават усещане за лекота, свежест и приливна енергия, която остава през целия ден. Кройките са съобразени с естествения порив на телата да се движат и ги подкрепят в техния стремеж да надскачат възможностите си.

Моделите на колекцията се допълват в съчетанието си от цветове и теми, за да предоставят на младите хора свобода, избор на комбинации и винаги различен силует.

За първи път на Sofia Fashion Week AW 2018 Flair ще представи своя бранд и се очаква колекцията “Feel the move” да постави началото на една успешна традиция.