BLING club бележи една година от своето създаване!

Още от своето създаване клубът имаше амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Кратко време след като BLING club отвори врати, стана и Дом на най-големите фенове на добрата музика.


Вече една година BLING club радва своите гости с разнообразие от хип-хоп събития с родни артисти, DJ-и и разтърсващи dance формации, в три поредни дни всяка седмица.

Ето каква е #BIRTHDAY програма на клуба: Начало на празненството дават LITER JACK x EMO. Съвсем скоро и двамата избухнаха с нови музикални предложения. Преди около седмица LITER-a и Георги Зайков пуснаха „Аз съм с теб“ – супер силно въздействаща и лирична. Преди това изпълнителят изненада с „Поздрави от Philly” с Bro 2 и Worst на бийта. ЕМО пък преди броени дни се разписа с модерното парче „CA$H BRO”, а месец преди това с featuring-a с VESSOU – „GUCCI PRADA”. ЕМО и LITER JACK имат и няколко съвместни проекта, като най-емблематичният им е „#iphone”. Стиловото разнообразие е на лице, елате да видим как двамата пловдивчани ще ги съчетаят в рамките на една яка разбивация, докато зад пулта действа DJ MATI.

На 9 ноември по случай своята първа годишнина, BLING club ще вдигне шумно парти с DIM4OU. DIM4OU бе гост изпълнител при откриването на клуба. Година по-късно, един от най-успешните трап артисти ще оглави и birthday шоуто на BLING club. Не го пропускайте! Излишно е да посочваме, че присъствието му ще превърне BLING в Махленски Холивуд, bitches, I’m feeling good! Освен високата #singleпродуктивност, на която вече станахме свидетели, варненският големец работи по нов албум, който се пече и който съвсем скоро ще излезе от фурната!