Боби Ваклинов, Honn Kong и Ice Cream гостуват при Роро

Много музика, видео игри и гости на живо в програмата на NEXT TV

unnamedКросмедийната платформа NEXT TV, превърнала се в любим начин за забавление на младежите в страната, отново ще изпълни ефира на BOXT TV със седем часов маратон в света на технологиите и музиката. Водещият Роро и компания са забъркали комбинация от видео игри, гости на живо и позитивна енергия, този петък, точно в 21:00.

„История на българските игри” ще бъде продължение на култовата поредица, представена от Дидо, а за да се потопим напълно в носталгията по емблематичните гейм заглавия, специална ретро рубрика ще зарадва зрителите. Очакват ни още ревюта на Game of Thrones: Iron from ice, Dust: An Elysian Tail, Football manager 15 и други. В сегмента за електронен спорт ще се насладим на най-интересното от Dreamhack 2014, а малко след полунощ Роро ще поеме управлението над геймпада, за да ни потопи в мистиката на The Vanishing of Ethan Carter.

Специални гости ще бъдат дуото Боби Ваклинов и Honn Kong, за да ни представят новата си песен „Първо на първо”, а малко след това предстои и черешката в програмата – група Ice Cream. Очакват ни още интересни гости, които ще разкажат повече за японската култура и видео игрите.

NEXT TV е в ефир всеки петък от 21:00 ч. по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg