Боби Ваклинов от „Господари на ефира‘‘ с ексклузивна премиера на второто пре-парти на 359 HIP HOP AWARDS

facebook-PRE-2

Този четвъртък в клуб Cubo ще се проведе второто пре-парти по случай годишните български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS.

Организаторите от 359 HIP HOP и HIT SHOP MUSIC GROUP са подготвили страхотно шоу и изненади за гостите на събитието.

С ексклузивна промоция на новото видео „Неудобно“ ще Ви зарадва един от известните и обичани лица от родния ни ефир – Боби Ваклинов, познат от „Господари на ефира“.
За радост той няма да раздава златни скунксове, а ще Ви представи най-новото си парче – „Неудобно“. Гостите на събитието ще бъдат и първите, които ще видят видеото към парчето.

Освен Боби на сцената ще бъдат представени и официално всички категории и номинации в топ 5 на вторите български хип хоп награди.
Водещ на събитието отново ще бъде един от любимите ни водещи – Наско Михайлов, а на сцената освен него ще видим и едни от най-обещаващите млади артисти – VKO & BUDDUBBAZ, както и FULLCLIP.

Зад пулта ще бъдат – David a.k.a DVD, както и DJANE Lil Mama, която е номинирана в категория Най-любима DJane/Selector за 2013 година. На сцената ще видим и прекрасните, захаросани момичета от SUGAR WINGS DANCE GROUP.

За доброто настроение на гостите ще има и ексклузивни промоции от клуба, които не подлежат на конкуренция!

Входът е СВОБОДЕН за всички!


Повече за събитието тук:
https://www.facebook.com/events/1454763624742933/