Boosie има съобщение за рапърите, които отидоха на премиерата на “BMF”, но не и на собствената му филмова премиера

Boosie Badazz говори за рапърите, които присъстваха на премиерата на 50 Cent “BMF” в Атланта, но не и на премиерата на биографичния му филм ден по -рано.

 

Премиерата на първия сезон на BMF , последната поредица, продуцирана от 50 Cent в Starz , беше изключително успешна и започна в Атланта с гости, включително Snoop Dogg , Young Thug , Gunna , DaBaby и др. Ден по-рано, Boosie Badazz направи премиера на новия си биографичен филм , но имаше много по-малък брой на знаменитостите. След като Лил Дювал се обяви срещу рапърите, които присъстваха на BMF, но не и на Моята борба , Буси реши да се заеме сам с темата, като говори по нея по време на последното си интервю за VladTV.

Буси извика хората, които присъстваха на премиерата му, включително Пиер Томас от Контрол на качеството , Дези Банкс, Йънг Дро , Лакея и други, но имаше думи за тези, които стигнаха до BMF , а не на Моята борба.

„Никой не излезе да подкрепи начина, по който трябваше“, каза Буси за премиерата си. “Няма да кажа само Атланта. Хората мислят, че се опитвах да се противопоставя на 50 Cent … по дяволите, не! Ето защо го направих ден по -рано. Аз съм маркетинг гений! Мислите, че ще отида  50 Cent?  Достигнах до много хора, но това изобщо не ме смути, защото почувствах толкова много любов там. Любовта беше луда, но туитът на Дювал ми отвори очите. ”

Филмът на Boosie в момента е достъпен за стрийминг , така че се надяваме, че всички рапъри, които не успяха да стигнат до събитието, прекарват известно време, за да се върнат към добрата страна на иконата на рап, като го проверят. Чуйте съобщението на Буси по -долу.