Брейк танци и Лара Крофт в студиото на NEXT TV

Electric_Force_NEXT TVПоколение професионални брейк танцьори взривяват студиото на NEXT TV

Очаква ни и разходка в „Храмът на Озирис” с Лара Крофт

 

Кросмедийната платформа NEXT TV е приготвила приятни изненади за зрителите си, тази вечер, 21:00 по BOX TV. Водещият Роро е забъркал енергизираща комбинация от видео игри и музика, която ще ни държи будни чак до сутринта с интерактивния сегмент MYST – куест на живо, в който зрителите разплитат мистерии и загадки чрез решенията си.

 

Геймърското предаване ще ни запознае със специална класация на „Топ 5 на стелт франчайзите”, представена от корифея на електронните игри Дидо, а още днес ще обсъдим и бъдещето на файтинг игрите, представени от виртуоза в областта – Слави. Ще си говорим за Street Fighter V и Tekken 7, очаква ни и специално ревю на WWE2k15. Ще видим и епично завръщане на Лара Крофт, която ще ни разходи из тайните „Храмът на Озирис”.

 

Най-интересното от горещото събитие “The Game Awards” ще ни зареди със свежи новини, а от E-sports сегмента очакваме вече превърналите се в традиция – речник на непознати термини и преглед на последните вести от българската и световна сцена. Дигиталният микс ще завърши с представяне на актуални кинопродукции и аниме заглавие.

 

С много енергия и адреналин студиото ще заредят брейк и денс танцьорите от Electric Force, които ще гостуват, за да демонстрират завидни умения и за да разкажат за новостите около екипа си. Музикалният глад ще бъде преборен със специален гост – изпълнителят Pay Pall, който идва отдалеч, за да ни представи новото си видео.

 

NEXT TV е в ефир всеки петък от 21:00 ч. по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg