Чефо ще танцува в International Dance Academy 360

Чефо, който е в ролята на водещ на новото спортно предаване на Code Health TV “Активно без граници” ще ви зарази с таноцво настроение в новия си епизод. Влогърът ще танцува Belly Dance, Commercial Dance и Bollywood Dance в International Dance Academy 360, а негови ментори в подготовката ще са:
Кристина Славчева ‘ПЕБЪЛС’ е родена на 29.04.1991 в град Елена, област Велико Търново. Започва да танцува от 7 годишна в градското читалище. За себе си тя споделя:
„Обожавах да гледам филми за танци, предавания и музикални клипове… После се опитвах да повтарям видяното в стаята си и така да се уча сама.“
Постепенно тя искрено заобичва този малък тогава свят на танца.
През 2010г. завършва СОУ „Иван Н. Момчилов“ в родния си град, след което кандидатства и бива приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Театър на движението“. От тогава насам залата за танци се превръща в неин дом, а танците в смисъл на живота.
От 2013г. нататък Пебълс усилено се занимава с преподавателска дейност в различни зали в столицата. След успешно прослушване в края на 2014г. става и официална част от екипа на VS DANCE.
Пебълс е солист в спектакъла „VS LIFE 3 – 5 ELEMENTS“, както и част от хореографския екип създал спектакъла „VS LIFE 4 – Evolution of Dance“. С професионалното Crew на ‘VS DANCE’ става част от екипа на The Voice Summer Tour 2015.
От тогава насам тя специализира в преподавателска и хореографска дейност, както и в създаването на концептуални танцови видеа.
Преподава и обучава над 100 деца в различни възрасти. С част от тях има множество участия в танцови състезания и шампионати, спечелени купи и първи места в България и чужбина.
Участва в редица театрални и танцови спектакли, музикални клипове и реклами.
Работила е с изпълнители като NDOE, Venzy, Веси Бонева, Марина Кискинова и др.
Иванка е танцьор, асистент-хореограф на групата за съвременен театър и пърформанс J.A.M. (спектакъла “Прозорци на душата”, “Мечтите на Айнщайн”, “Прогон” и др.), Киев
Член на балета на телевизионния канал STB („X-factor“, „Ukraine May Talent“ и др.).
Учител по класически и модерни танци в образцовия фолклорен ансамбъл “Росинка”, Киев
Създател и преподавател на студио за модерни танц “Wake uр dance group”, Киев
Създател и преподавател на съвременните интензивни летни лагери “Dance Lab 1,2” (Одеса, Украйна).
Учител по класически танци и модерни танцови тенденции, уроци по фитнес баланс (йога, пилатес, стречинг, китайска традиционна гимнастика) в Китай, Шанхай
Танцьор в индустрията на Боливуд и Толивуд
Танцьор на Големия британски цирк (Индонезия), Medrano (Франция), Big kid circus (Малайзия), ръководител на танцовия състав на Академичен балкански цирк (България).
Семир Алкади стартира своята кариера като танцьор и солист на балет Дива, след което сформира собствен балет „Акадамус”. Той, заедно със своя балет заминават за Финландия, след покана от популярния финландски балет HOT CAKES, където Семир е назначен за главен хореограф и солист. С течение на времето той става и национален шампион на Финландия за стиловете „disco dance” и „show dance” за 2 поредни години (2006 и 2007).  Освен това през 2006г. Семир и HOT CAKES взимат сребърен медал на европейския шампионат по хип-хоп.
През годините той е работил с различни знаменитости както от България, така и от световната сцена.