Chris Brown за предстоящото турне, бащинството и признанието, че още обича Karrueche!

Chris Brown анонсира началото на неговото турне наречено „One Hell of a Nite” и за първи път говори за бащинството, както и за скорошния сблъсък с бишата му приятелка Karrueche Tran. Всичко около тези две теми той разказа в предаването “On Air with Ryan Seacrest”.

За бащинството :
“Идва време, когато човек трябва да порасне и да поеме като родител различни отговорсности. Мисля, че съм благословен, че имам дъщеря, че получих шанса да я отгледам и да й покажа като баща правилния път в живота. Да видя усмивката на нейното лице, тези малките неща, те са много емоционални за мен, това за мен е истинското щастие.”

За връзката му с Karrueche:
„Ако трябва да бъда честен, не мога да обещая нищо, не мога да прескоча луната, нужно е време, за да се излекуват всички рани. Аз поемам пълна отговорност за действията и нещата, които съм правил в миналото.”

Дали още обича Karrueche:
“Аз не съм човек, който мрази. Разбира се, аз още я обичам, но мисля, че  за да се оправи всичко между нас ще е нужно малко време. Просто сега трябва да се съсредоточа върху това да бъда най-добрия баща.

За турнето:
„Ще бъде лятото, смятам, че това е най-подходящото време за нови преживявания. Отложих турнето с няколко месеца, но ние ще го направим, защото имам много нови музикални проекти, които ще осъществя през лятото.”