Чувствена, нежна и влюбена – Мария Илиева представя „Любов”

Дългоочакваната премиера на най-новия сингъл на Мария Илиева „Любов” е вече факт. Видеото на първата изцяло авторска песен на певицата може да бъде видяно тук:

„Любов” се ражда още през пролетта на миналата година и може да се каже, че е плод на любовта. Вдъхновена от най-искрените чувства Мария Илиева сътворява въздействащо и обаятелно обяснение в любов. Признава, че то не е отправено конкретно към любимия човек, а може да се отнесе към всекиго – към децата, близките, дори Бог.

Скъпи приятели и съмишленици се включват в аудио записите на песента и за певицата е чест клавишните да са записани от маестро Живко Петров, бас китарата – от Веселин Веселинов – Еко, барабаните – от Димитър Семов, а челото – от Христо Танев. По програминга Мария работи с Боян Христов.
Режисьор на видеото на „Любов” е Валери Милев, а оператор – номинираният за операторско майсторство от фестивала Sundance 2017 българин Орлин Руевски. „Винаги е удоволствие да работя с професионалисти,” споделя Мария. „Безкрайно щастлива съм и благодарна на всички, които вкараха частица от таланта си в тази моя първа авторска песен. Щастлива съм, че мога да я представя и по най-красивия начин през погледа на невероятния и мой много добър приятел Валери Милев. Както с него се шегувахме, „Любов” представя „класическата Мария Илиева” и се надявам да ви хареса!”

Още веднага след аудио премиерата си миналата година „Любов” заваляха молби от бъдещи младоженци песента да бъде първи сватбен танц. От днес аудиото е достъпно във всички онлайн платформи, а видеото е в официалния Youtube канал на Мария Илиева.