Ciara с откровение за раздялата с Future

Ciara беше на горещия стол в предаването “The Breakfast Club” вчера сутринта. R&B певицата говори с DJ Envy и Angela Yee както за личния, така и за професионалния й живот.

За първи път тя разкри подробности за раздялата с годеника й Future. Двойката има син на 11-месеца, който носи името Future Zahir Wilburn. Освен това, CiCi обърна внимание на коментарите, че новия й сингъл “I Bet” е копие на песента на Usher “U Got It Bad”

Charlamagne Tha God, който винаги е бил голям критик на Ciara не присъстваше в студиото, но все пак изпрати въпроси до певицата. Ciara обаче отказа да отговори, с мотива че иска да бъде питана подобни неща в очите: “Знам със сигурност, че още доста дълго време ще бъда в този бизнес и Charlamagne го знае не по-зле от мен. Надявам се да мога да запълня с поне малко любов неговото уродливо сърце” 

Ето и най-интересните изказвания на Ciara:

За раздялата й с Future: “Просто изобщо не ни се получи. Но имам най-големия дар и най-голямата радост в живота ми – синът ми. Вярвам, че всичко се случва с причина и синът ми е най-големия подарък, който Господ ми е давал през живота ми.”

Защо не й се получи с Future: “Не мога да ви го обясня на сто процента. Пък и не мисля, че истината в случая е толкова важна, при положение че след цялата тази връзка се сдобих с възможно най-добрия край – синът ми. Ето това се получи много добре – синът ми.”

За отношенията й с Future: “В нормални отношения сме. Двамата имаме дете и мисля, че като родител е важно да можеш да комуникираш дори и ако не си говориш с другия човек. Не си говорим всеки ден. Няма нужда. Но синът ми е връзката между двама ни. Искам да бъда щастлива и да живея живота си по най-добрия за мен начин.

Защо е излизала с Future: “Аз съм човек и в ситуацията подходих с любов. Можеш да си с някой, който няма деца и е най-големия загубеняк на света. В края на краищата вярвам, че бащата на сина ми имаше огромни намерения да ме обича и накрая се случи нещо прекрасно благодарение на това.”

За новия й албум: “Новият етап в живота ми е много концентриран върху това да изразявам себе си. Искам да заведа хората на едно пътешествие заедно с мен, за да могат да ме чуят и да усетят къде се намирам в момента. Всичко това е огромна новост за мен и няма по-добър начин да го изразя от музиката.”

Вижте цялото интервю със Ciara тук.