d’Fantom представя – Искрено и Лично (Баси Баса)

Официално излезе парчето на d’Fantom  –  Искрено и Лично (Баси Баса). Припомняме, че роденият в Бяла Слатина рапър успя да сбъдне своята мечта благодарение на “Yatoto”, а именно да се срещне с кумира си 100 Кила и дори да работят заедно.
d’ Fantom представя - Искрено и Лично (Баси Баса)“Всичко стана случайно. Създадох проект в “Yatoto.com” – “Мечта”. Там потребителите решават дали ще подкрепят проекта ти и ако имаш достатъчно последователи, да се задържиш в “Топ 5 Проекти” за месеца, печелиш финансиране от “Yatoto”. Първият месец не успях, но вторият месец финиширах на първо място при проектите и така се сбъдна моята мечта. Отидох след около 2 седмици в София и “Yatoto” ме изненадаха, като ме срещнаха с рапър номер 1 в последните 3 години, а именно – 100 Кила. След това изненадите продължаваха една след друга. Отидохме в “BLOK SHOP”, където ме refresh-наха. След това отидохме при Големия и записах в AMG Studio”, каза d’Fantom пред 359.

d’ Fantom представя - Искрено и Лично (Баси Баса)Парчето официално излезе. Музиката към него е дело на Виктор FB Добрев, песента е записана в AMG Studio. d’Fantom не пропусна да благодари за първия си студиен трак на Големия и 100 Кила.

“Искам да благодаря отново на “Yatoto.com” за силната подкрепа. Благодаря и на 100 Кила за съветите, които ми даде и това, че беше до мен през целия ден и ми помогна да запиша първия си сингъл. Благодарен съм също и на Големия – AMG Studio. Голям си! Благодаря на “BLOK SHOP” и изобщо на всички замесени в този проект! Огромен респект! ENJOY!”, добави d’Fantom пред 359.