Dance Academy с 10-ти рожден ден (Видео)

Dance Academy e първото танцово училище с напълно нова визия и концепция, което стартира своята работа през януари 2009 година. Те отбелязаха и своя 10-годишен юбилей

Още от самото начало целта на Dance Academy е да се популяризират танците и да се наложат като един страхотен начин на забавление и разтоварване. Танцовата академия се стреми да вдъхне един нож имидж, разкриващ красотата и богатството на различните стилове танци.

За всичките 10 години неуморна работа Dance Academy може да се похвали с множество осъществени проекти и партньорства, между които: Участия във всички телевизионни танцови формати, участия в благотворителни балове и кампании, организиране на редица танцови фестивала. Dance Academy за първи път в България създава и разпространява самоучител по латиноамерикански и бални танци, както и организира първите FlashMob изпълнения в София.

За тези 10 години през залите на Dance Academy са минали и са се обучавали много деца и възрастни в различни стилове танци, които са успели да почувстват магията на танца.

Водещ на събитието бе очарователната Мария Силвестър, а сред танцовите изпълнения, видяхме и нея в комапнията на Борислав Захариев – Боби Турбото.

Вижте повече във видеото на Code Fashion TV.

Снимки: Хайлайф