Dancing Stars се пренесе на черно парти в клуб Маскара

Дарин Ангелов, Хубавата Елена, холивудският каскадьор Антон Касабов и част от професионалните танцьори на шоуто, показаха умения в хип-хоп танците

 

 Този четвъртък, специални гости на черното парти Vanity Black в клуб Маскара бяха част от звездите на Dancing Stars. Танцьорите разпуснаха след края на ожесточените втори елиминации, провели се същата вечер в ефира на NOVA TV,  със заразяващите, танцувални хип-хоп бийтове на DJ Stancho.

Номинираният Дарин, който първи бе спасен с партньорката си от зрителите, отпразнува продължаването си в бляскавото шоу в компанията на своите приятели Елена,

Антон и част от професионалните танцьори. Хип-хопа се оказа любимата музика на холувудския каскадьор и майстор по бойни изкуства Антон Касабов, който замени тежките репетиции в шоуто с дансинга на Vanity Black, и истински се забавляваше с хитовите черни парчета, разтърсващи клуб Маскара. Компания на танцувалните звезди правеха певицата Вяра Атова и водещата на “Жените говорят” по TV7 Константина Живова.

Към купона се присъединиха още екзотичните близначки от X-Factor Алекс и Влади, Кристо, Орлин Павлов, Бобо, водещият на радио The Voice – Жорж, музикалният продуцент и бийтмейкър Dexter, Алекс Жекова и Маги Алексиева – MEY, която по-рано същата вечер представи своя акустичен лайв “Soulful Night” на сцената на клуб Opera Café. Родната звезда от филмовата поредица “Хари Потър” Станислав Яневски пристигна в компанията на Герасим Гергов – Гущера от “Под прикритие”, и се отдадоха на Vanity Black купона до късните часове на нощта.